Politika zasebnosti

OM AN TV Slobodan Stanojević s.p.

Pri OM AN, dostopno preko https://om-an.si, je ena naših glavnih prioritet zasebnost naših obiskovalcev/ strank. Dokument o Politiki zasebnosti vsebuje vrste informacij, ki jih zbira in beleži OM AN, in kako jih uporabljamo.

Če imate dodatna vprašanja ali potrebujete več informacij o naši politiki zasebnosti, nas kontaktirajte.

Ta politika zasebnosti velja samo za naše spletne dejavnosti in velja za obiskovalce našega spletnega mesta v zvezi z informacijami, ki so jih delili in/ali zbirali v OM AN. Ta pravilnik ne velja za informacije, zbrane brez povezave ali prek drugih kanalov razen tega spletnega mesta.

Soglasje

Z uporabo našega spletnega mesta se strinjate z našo politiko in se strinjate z njenimi pogoji.

Podatki, ki jih zbiramo

Osebni podatki, za katere se zahteva, da jih posredujete in razlogi, zakaj jih zahtevamo, vam bodo jasni na mestu, ko vas prosimo, da posredujete svoje osebne podatke.

Če nas kontaktirate neposredno, bomo morda prejeli dodatne informacije o vas, kot so vaše ime, e-poštni naslov, telefonska številka, vsebina sporočila in/ali priloge, ki nam jih lahko pošljete, in vse druge informacije, ki jih lahko posredujete.

Ko se registrirate za račun, lahko zahtevamo vaše kontaktne podatke, vključno s podatki, kot so ime, ime podjetja, naslov, naslov za izstavitev računa, e-poštni naslov in telefonska številka.

Nekateri izdelki, kot sta Centralna piramida in Osebna zaščita, zahtevajo nekaj dodatnih podatkov, ki so potrebni za pravilno delovanje našega izdelka. Ti dodatni podatki so lokacija stanovanja/ hiše, ime in priimek, dekliški priimek matere ter priimek in datum rojstva matere. Ti podatki bodo vidni na naročilu in bodo napisani in prilepljeni na izdelek. Ti podatki bodo namenjeni izključno za namen programiranja izdelka.

Kako pridobimo vaše podatke

Podatke, ki jih zbiramo, uporabljamo na različne načine, vključno za:

 • Zagotavljanje, upravljanje in vzdrževanje naše spletne strani,
 • izboljšanje, prilagoditev in razširiitev našega spletnega mesta,
 • razumevanje in analizo, kako uporabljate našo spletno stran,
 • razvoj novih izdelkov, storitev, funkcij in funkcionalnosti,
 • komunikacijo z vami, tudi za storitve za stranke, da vam zagotovimo posodobitve in druge informacije v zvezi s spletnim mestom ter za namene trženja in promocije,
 • pošiljanje e-pošte,
 • za odkrivanje in preprečevanje goljufije.

Shranjevanje dnevniških datotek

OM AN sledi standardnemu postopku uporabe dnevniških datotek. Te datoteke beležijo obiskovalce, ko obiščejo spletna mesta. Vsa gostiteljska podjetja to počnejo in so del analitike storitev gostovanja. Podatki, ki jih zbirajo dnevniške datoteke, vključujejo naslove internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika, ponudnika internetnih storitev (ISP), datum in čas, napotitvene/izhodne strani in morda število klikov. Te niso povezane z nobenimi osebnimi podatki. Namen informacij je analiza trendov, upravljanje spletnega mesta, spremljanje gibanja uporabnikov na spletnem mestu in zbiranje demografskih informacij.

Piškotki in spletni svetilniki

Kot vsako drugo spletno mesto, OM AN uporablja piškotke. Ti piškotki se uporabljajo za shranjevanje informacij, vključno s preferencami obiskovalcev, in stranmi na spletnem mestu, do katerih je obiskovalec dostopal ali jih obiskal. Podatki se uporabljajo za optimizacijo uporabniške izkušnje s prilagajanjem vsebine naše spletne strani glede na vrsto brskalnika obiskovalcev in/ali druge informacije.

Prailnik o zasebnosti oglaševalskih partnerjev

Tukaj si lahko ogledate Pravilnik o zasebnosti za vsakega od oglaševalskih partnerjev OM AN.

Oglasni strežniki ali oglaševalska omrežja tretjih oseb uporabljajo tehnologije, kot so piškotki, JavaScript ali spletni svetilniki, ki se uporabljajo v njihovih oglasih in povezavah, kateri se pojavljajo na OM AN, kateri se pošljejo neposredno v brskalnik uporabnikov. Ko se to zgodi, samodejno prejmejo vaš IP naslov. Te tehnologije se uporabljajo za merjenje učinkovitosti njihovih oglaševalskih kampanj in/ali za prilagajanje oglaševalske vsebine, ki jo vidite na spletnih mestih, ki jih obiščete.

Upoštevajte, da OM AN nima dostopa ali nadzora nad temi piškotki, ki jih uporabljajo tretje osebe.

Politika tretjih oseb

Politika zasebnosti OM AN ne velja za druge oglaševalce ali spletna mesta. Zato vam svetujemo, da za podrobnejše informacije preberete ustrezne pravilnike o zasebnosti teh oglasnih strežnikov tretjih oseb. Lahko vključuje njihove prakse in navodila o tem, kako onemogočiti določene možnosti.

Piškotke lahko onemogočite prek posameznih možnosti brskalnika. Če želite izvedeti podrobnejše informacije o upravljanju piškotkov s posebnimi spletnimi brskalniki, jih lahko najdete na ustreznih spletnih mestih brskalnikov.

CCPA pravice do zasebnosti ( ne prodajajte mojih osebnih podatkov.

V skladu z CCPA imajo potrošniki med drugimi pravicami pravico do:

 • Zahtevajte, da podjetje, ki zbira osebne podatke potrošnika, razkrije kategorije in posebne dele osebnih podatkov, ki jih je podjetje zbralo o potrošnikih.
 • Zahtevajte, da podjetje izbriše vse osebne podatke o potrošniku, ki jih je podjetje zbralo.
 • Zahtevajte, da podjetje, ki prodaja osebne podatke potrošnika, ne prodaja osebnih podatkov potrošnika.

Če podate zahtevo, imamo en mesec časa, da vam odgovorimo. Če želite uveljavljati katero od teh pravic, nas kontaktirajte.

GDPR – Pravice do varstva podatkov

Radi bi zagotovili, da ste v celoti seznanjeni z vsemi svojimi pravicami do varstva podatkov. Vsak uporabnik ima pravico do naslednjega:

 • Pravica do dostopa – imate pravico zahtevati kopije svojih osebnih podatkov. Za to storitev vam lahko zaračunamo majhno provizijo.
 • Pravica do popravka – imate pravico zahtevati, da popravimo vse informacije, za katere menite, da so netočne. Prav tako imate pravico zahtevati, da dopolnimo informacije, za katere menite, da so nepopolne.
 • Pravica do izbrisa – imate pravico zahtevati, da vaše osebne podatke izbrišemo pod določenimi pogoji.
 • Pravica do omejitve obdelave – imate pravico zahtevati, da omejimo obdelavo vaših osebnih podatkov pod določenimi pogoji.
 • Pravica do ugovora obdelavi – pod določenimi pogoji imate pravico ugovarjati naši obdelavi vaših osebnih podatkov.
 • Pravica do prenosljivosti podatkov – imate pravico zahtevati, da podatke, ki smo jih zbrali, prenesemo v drugo organizacijo ali neposredno na vas pod določenimi pogoji.

Če podate zahtevo, imamo en mesec časa, da vam odgovorimo. Pišite nam, če želite uveljavljati katero od teh pravic.

 

Children’s Information

Drugi del naše prioritete zaščita otrok med uporabo interneta. Starše in skrbnike spodbujamo, da opazujejo, sodelujejo in/ali spremljajo in usmerjajo njihovo spletno dejavnost.

OM AN zavestno ne zbira nobenih osebnih identifikacijskih podatkov otrok, mlajših od 13 let. Če menite, da je vaš otrok posredoval tovrstne podatke na naši spletni strani, vas naprošamo in spodbujamo, da nas nemudoma kontaktirate in potrudili se bomo, da takšne podatke takoj odstranimo iz naših evidenc.