Tukaj najdete najbolj pogoste težave s katerimi se srečujejo uporabniki. Če ne najdete rešitve stopite v stik z našo podporo preko obrazca spodaj.

Spremenite geslo

S klikom na gumb spodaj, boste preusmerjeni na stran, ki je prikazana na sliki desno. Vsa polja za spremembo gesla so obvezna. Če pa ste pozabili trenutno geslo zahtevajte novega v spodnjem razdelku IZGUBLJENO ALI POZABLJENO GESLO.

Spremeni geslo
spremeni_geslo
ponastavi_geslo

Izgubljeno ali pozabljeno geslo

S klikom na gumb spodaj boste preusmerjeni na stran prikazani na sliki levo. Vnesite svoje uporabniško ime ali e-poštni naslov in kliknite gumb “PONASTAVI GESLO”. Vaše novo geslo bo poslano na vaš e-poštni naslov povezan z računom. Če ste pozabili svoje podatke kontaktirajte podporo kar preko obrazca na dnu strani. Ostali kontaktni podatki so na dnu strani.

Izgubljeno geslo

IZBRIŠITE RAČUN

Če želite to storiti sami morate biti prijavljeni. S klikom na gumb IZBRIŠI RAČUN spodaj boste preusmerjeni na obrazec za izbris računa. Prav tako pridete do tja s klikom na MOJ RAČUN v desnem kotu zgoraj se vam odpre panel. Na njemu izberete gumb IZBRIŠI RAČUN. Preusmerjeni boste na stran prikazani na sliki desno. V prostorček morate vnesti besedilo IZBRIŠI RAČUN, da s tem potrdite izbris. Če ste pozabili geslo lahko le to ponastavite in nato izbrišite račun.

Prav tako lahko pošljete e-poštno sporočilo podpori strani z željo po izbrisu računa. V tem primeru mora biti e-poštni naslov z zahtevkom povezan z računom uporabnika, ki zahteva izbris.

Izbrišite račun
izbris_racuna

Če ne najdete rešitev, izpolnite obrazec spodaj. Kmalu vam odgovorimo.